Stress?? U ligt er wakker van??


Arbeidsgerelateerde problematiek.

Conflicten met een leidinggevende of collega’s, reorganisatie, pesten, dreigend verlies van werk. Problemen op het werk kunnen behoorlijk ingrijpen op uw hele leven. Ze kunnen klachten veroorzaken als vermoeidheid, lusteloosheid, stress en hoofdpijn
In uw beleving ligt de oorzaak van uw klachten vaak bij ‘de ander’. Dat stelt u voor een nog groter probleem; die ander kunt u niet veranderen en al helemaal niet als de ander uw baas of uw bedrijf is. Hoe moeilijk soms ook: de oplossing kan er wel komen wanneer u anders leert naar uzelf te kijken in deze moeilijke situatie.
Ondersteuning van een psycholoog kan zinnig zijn. Deze praktijk heeft hier voldoende ervaring in. De kosten voor een dergelijke begeleiding worden niet door het basispakket vergoed. U kunt bij uw verzekering navragen of de kosten in het aanvullend pakket zitten. Ook een werkgever is vaak genegen een bijdrage in de kosten van de begeleiding te geven. Tenslotte heeft hij ook baat bij een medewerker/ster die goed in zijn/haar vel zit.
U kunt zich hier AANMELDEN voor coaching/begeleiding.