De Psycholoog


Visie:

Mensen zijn uniek in hun denken en voelen. Met respect en dynamiek leren kijken naar uzelf geeft ruimte.

Krachtig verbinden van denken en voelen!

U kent het misschien wel. U wordt in beslag genomen door negatieve gedachten. Gedachten als: ‘datgene waar ik angstig voor ben mag niet gebeuren’, ‘ik ben niet de moeite waard’, ik ben schuldig’, ik ben machteloos’ of ik heb nergens meer zin in’ blijven in uw hoofd rond dwarrelen.

Krampachtig probeert u ‘een positieve gedachte’ er tegenover te zetten. Vaak aangemoedigd door anderen; “joh, ik vind je toch leuk…denk eens wat positiever over je zelf”, “ga eens wat leuks doen voor jezelf” etc doe je er nog een schepje bovenop. Blijkbaar staan de mensen om u heen veel gemakkelijker in het leven dan u en bent u de piekeraar. Gevolg? U gaat nog beter uw best doen om positief te denken.
Meerdere malen per dag herhaalt u deze positieve gedachte, maar het belastende gevoel blijft. U baalt ervan. U denkt positief maar uw gevoel verandert er niet mee.

Grote kans dat u niet bezig bent geweest met de juiste ‘positieve’ gedachte. Het anders denken ligt veel complexer dan u in eerste instantie denkt. Vermeeren psychologie kan u helpen de juiste gedachte op te sporen. Eenmaal opgespoord werkt u aan een nieuwe gedachte die voor u als ‘waar’ en vertrouwd aanvoelt. De nieuwe gedachte leidt met grote kans wel tot een rustiger gevoel.

Vermeeren psychologie heeft als missie om uw denken en voelen weer te stroomlijnen.

U komt in de praktijk Jacqueline Vermeeren tegen, een psycholoog die zich betrokken toont, rustig kan luisteren en u volgt in uw gedachten en emoties. Vanuit betrokkenheid en begrip maakt zij vervolgens haar analyses waarbij zij een directe en wellicht ook confronterende weergave van de situatie niet schuwt.
De keuze van de behandeling wordt in samenspraak met u gemaakt. De diverse behandelmogelijkheden vindt u onder Werkwijze.

Registraties

Jacqueline Vermeeren is geregistreerd Gz-psycholoog, BIG-registratie 19063790025 en Eerstelijnspsycholoog NIP.

Beroepsverenigingen

Jacqueline Vermeeren is aangesloten bij het NIP oftewel Nederlands Instituut voor Psychologen als geregistreerd Eerstelijnspsycholoog NIP. Tevens aangesloten bij het LVVP en Vereniging EMDR Nederland.
De praktijk is aangesloten bij de Zorggroep Psydirect.

Kwaliteitseisen

Jacqueline voldoet aan de volgende kwaliteitseisen welke vanuit de beroepsregistratie worden gesteld: bij- en nascholing, visitatie, intervisie. Ze werkt conform de beroepscode van haar beroepsvereniging.